Home » FAQ » Ce inseamna 4G

Ce inseamna 4G Ce inseamna 4G

Cu punerea in productie si promovarea telefoanelor inteligente, internetul mobil devine tot mai confortabil, si tehnologia 4G a devenit sinonimul tehnologiei care suporta internet mobil de banda larga. Tehnologia 4G se raspandeste rapid si ofera oportunitati pentru a folosi internetul de mare viteza, inclusiv pentru descarcare si vizualizare de fisiere multimedia, practic fara probleme la o viteza foarte mare, comparabila cu internet de banda larga prin cablu de fibra optica. Si totusi nu toti pot intelege esenta acestei tehnologii 4G. Incerc sa explic cat mai simplu ceea ce inseamna 4G.

Temenul «4G» inseamna comunicarea mobila de generatia a patra, care se orienteaza catre furnizarea de internet mobil de inalta calitate si de mare viteza. Avantajul principal al acestui standard este ca internetul de mare viteza se furnizeaza printr-o retea fara fir, in cazul in care punctul este in zona de acoperire. In plus, ai posibilitatea sa joci online cele mai bune jocuri cu o grafica avansata, viziona video streaming de inalta calitate, sau pur si simplu sa navighezi pe internet indiferent de locatie, important este sa fii in zona de acoperire.

Popularitatea tehnologiei 4G se datoreaza faptului ca este folosita cu succes in mai multe feluri. In primu rand, 4G se foloseste ca internet pentru acasa, oamenii achizitioneaza de la operatorii de telefonie mobila abonamente cu inernet si folosesc internet de banda larga acasa. O alta posibilitate – utilizarea maxima a tehnologiei mobile si utilizarea internetului in orice locatie. Din aceasta cauza, multe laptop-uri, netbook-uri si telefoane intelegente sunt echipate cu module speciale, care ofera posibilitatea de a lucra in retele 4G.

Ti-a placut acest articol?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Poate te intereseaza:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-/-

Hosting

Legal

Copyright ©2014 DeviceBox.ro
Reproducerea textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul autorului.