Home » Soft » Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhone

Daca esti in cautarea unui cadou de Craciun, iata cateva propuneri: televizoare, laptopuri, telefoane.

iphone apps Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhone

Pentru Apple iPhone sunt create o multime de aplicatii. De asemenea, sunt create si scrise o multime de evaluari si topuri cu cele mai bune, cele mai populare, cele mai interesante, cele mai utile si cele mai cele aplicatii pentru iPhone. Dar, indiferent ca esti incepator sau nu, cred ca vei fi curios sa te uiti la topul aplicatiilor creat de popularul site Gizmodo.

Retele sociale si comunicarea

twitter Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneTwitter. Din fericire, Twitter nu s-a schimbat dupa ce acesta a absorbit aplicatia Tweetie 2 de la Atebits, a ramas aceeasi interfata clara, aceeasi actualizare si acelasi mecanism. Gratuit.

 

facebook Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneFacebook. Bineinteles, trebuie timp ca sa te obisnuiesti cu noua interfata, dar odata ce te obisnuiesti, nu exista nimic mai usor ca sa te arunci in lumea Facebook. Gratuit.

 

fring Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneFring. Acesta nu este doar un client de chat. Aceasta aplicatie de asemenea permite sa faci apeluri VOIP (si uneori foarte ieftin) si apeluri video prin Wi-Fi si 3G. Gratuit.

 

meebo Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneMeebo. Practic este regele de mesageri. Suporta ICQ, AIM, Google Talk, Facebook si multe alte servicii. Gratuit.

 

go e1325573351647 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneGo. Este o aplicatie usor de utilizat, care permite utilizatorilor sa publice fotografii, clipuri video si mesaje in reteaua sa. Exista optiunea de anonimat, daca nu vrei sa fii recunoscut. Gratuit.

 

Divertisment

iconspotify e1325573572610 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneSpotify. Este un serviciu de streaming. Aceasta aplicatie permite sa asculti inregistrari din biblioteca in mod offline, pentru ca ai posibilitatea sa sincronizezi fisierele locale de pe telefonul tau si sa creezi propriile liste de redare. Gratuit.

 

ihound e1325574690448 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneHound. Aceasta aplicatie ruleaza cu ajutorul vocei si este foarte buna pentru cautarea de informatii despre muzica. Spui numele artistului sau numele melodiei in microfon, iar aplicatia gaseste toate informatiile despre melodia sau artist. Gratuit.

 

goodplayericon e1325574734508 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneGood Player. Acest player nu este mai rau ca VLC. Poate reda aproape orice fisier in format video fara convertirea enervanta. De asemenea exista suport pentru Airplay cu posibilitatea de a viziona streaming video de pe Internet. $2,99

 

pandora e1325574866558 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhonePandora. Acesta este cel mai bun radio online cu care poti asculta prin Wi-Fi sau 3G. Gratuit.

 

super8 e1325577556959 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneSuper 8. Este o aplicatie distractiva pentru lucru cu video. Cu aceasta aplicatie vei putea nu doar sa filmezi, dar si sa adaugi efecte si sa controlezi redarea video. Gratuit.

 

Jocuri

angrybirds e1325575405605 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneAngry Birds (Pasari furiose). Cred ca este cel mai popular joc pentru iPhone. Jocul este foarte interesant. Intotdeauna se vor gasi pasari furioase si noi nivele. $0,99

 

incident e1325575449137 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneThe Incident (Incidentul). Acest joc este facut intr-o grafica superba si cu un simt al umorului relativ nesanatos. Va trebui sa sucesti telefonul tau pentru a evita caderea obiectelor. $1,99.

 

real racing e1325575506469 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneReal Racin (Cursa reala). Este cel mai bun joc de curse cu o grafica foarte realista si gameplay-ul incredibil de captivant. Exista o gama mare de autoturisme si curse. $0,99.

 

archetype e1325576919431 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneArchetype (Prototip). Shooter optimizat pentru iPhone 4. Cel mai bine – este modul de lupta mortala 5×5 cu o varietate de arme, grenade, harti si medalii. $0,99.

 

infinity blade e1325575676671 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneInfinity Blade. Este primul joc pentru iOS, care lucreaza pe Unreal Engine. Acest joc poate fi numit prin analogia cu pasari furioase – cavalerii furiosi. Grafica este exceptionala. $5,99.

 

Aplicatii pentru lucru

reeder e1325575782848 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneReeder. Probabil cel mai bun cititor RSS. Se sincronizeaza perfect cu Google Reader. Este o oportunitate excelenta pentru cei care nu vor sa piarda nici o stire. $2,99.

 

simplenote e1325575913109 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneSimplenote. Aceasta aplicatie face note foarte simplu. Este un lucru foarte bun. SimpleNote permite memorarea usoara si sincronizarea cu aplicatii. Gratuit.

 

googletranslate e1325575972357 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneGoogle Translate. Aceasta aplicatie face din procesul de traducere o placere. Suporta o multime de limbi si are mai multe caracteristici utile, cum ar fi full-screen de traducere, ceea ce este util cand esti puternic zdruncinat in transport. Gratuit.

 

documents to go e1325576160930 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneDocuments ToGo. Daca esti om de afaceri sau student, atunci fara indoiala plutesti printr-un numar mare de documente in fiecare zi. Documents ToGo – este posibilitatea cea mai buna si mai usoara pentru a lucra cu documente pe iPhone. $9,99.

 

autocorrector e1325576227910 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneAuto Corrector. Nu este nimic mai deranjant, atunci cand corectarea auto prin scrierea de cuvinte prezinta cu totul altceva, si nu ceea ce vrei sa scrii. Aceasta aplicatie pentru iPhone permite sa adaugi cu usurinta in dictionarul tau cuvinte, ca sa nu mai faci greseli atunci cand tastezi. $0,99.

Diverse

googleearth e1325576353561 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneGoogle Earth. Serviciul util si foarte interesant de la Google. Este ca si o lume intreaga pe iPhone. Foarte fain sa controlezi globul cu degetul si sa apropii locurile pe care vrei sa le vezi mai bine. Gratuit.

 

wikipanion e1325576433993 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneWikipanion. Aceasta aplicatie ofera iPhone-ului tau acces optimizat pe Wikipedia cu posibilitatea de a folosi tab-uri, vizualizare rapida, cautare avansata si alte functii. Gratuit.

 

weatherbug e1325577381648 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneWeatherbug. Desi aceasta aplicatie nu este la fel de frumoasa ca concurentii sai, dar cine a spus ca vremea trebuie sa fie frumoasa. In schimb aceasta aplicatie isi face foarte bine treaba. Gratuit.

 

adobe photoshop express e1325576474862 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneAdobe Photoshop Express. Aceasta versiune nu este atat de puternica ca si pe computer, dar foarte bine se descurca cu operatiuni cum ar fi: decupeaza, indreapta, roteste, modifica luminozitatea, contrastul si multe altele. Gratuit.

 

mixologistttt e1325576534251 Cele mai bune, utile si interesante aplicatii pentru iPhoneMixologist. Este o enciclopedie de bauturi cu o varietate de optiuni de cautare. Folosind aceste cunostinte, vei putea impresiona pe prietenii tai cu bauturi interesante si incredibil de gustoase. $0,99.

 

Bineinteles, fiecare proprietar de iPhone are proprie lista de aplicatii. Ar fi interesant de stiut ce aplicatii folosesti. Astept comentariile tale!

DeviceBox

Ti-a placut acest articol?

Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

Poate te intereseaza:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

-/-

Hosting

Legal

Copyright ©2014 DeviceBox.ro
Reproducerea textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul autorului.