Intreaba

Daca nu ai putut sa gasesti o rezolvare pentru problema ta, poti pune intrebarea in formularul de mai jos, si eu voi raspunde cat pot de repede.

Inainte de a pune o intrebare:

  1. Probabil, eu deja am scris despre rezolvarea problemei. Foloseste cautarea de pe site (partea dreapta, sus, a paginii), pentru a gasi instructiunile necesare.
  2. Daca ai gasit articolul cu rezolvarea problemei, dar totusi vrei sa pui o intrebare, mai bine sa o pui in comentarii la articolul corespunzator.
  3. Incearca sa descrii problema cat mai detaliat posibil. Acest lucru este foarte important. Nu stiu ce sa intamplat la tine, ce dispozitive si ce setari ai. Scrie ce erori apar, cum exact se manifesta problema, versiunea Windows, etc. Acest lucru imi va permite sa inteleg mai bine problema si sa dau un raspuns detaliat si util.

Intrebarile scurte si neintelese nu vor fi publicate.

De exemplu, titlul: „Wi-Fi” si intrebarea: „ieri laptopul se conecta, dar astazi nu”. Nu exista informatii concrete. Astfel de intrebari vor fi eliminate. Daca raspunsul la intrebarea ta nu a aparut pe site, inseamna ca nu pot da un raspuns din cauza lipsei de informatii despre problema.

9+18=