Cat de buna este camera in Samsung Galaxy S6 Edge

Fanii tehnologiei inalte isi amintesc bine smartphoneul Galaxy S6 Edge, prezentat la inceputul primaverii a acestui an. In primul rand, datorita ecranului curbat, care anterior nu putea fi vazut atat de des. Avantajele dispozitivului, de asemenea, sunt ecran de 5,1 inch cu rezolutia de 2560 x 1440 pixeli, procesor Octa-Core Exynos 7420, precum si 3 GB memorie RAM, si bineinteles, camera de 16 megapixeli. Aceasta camera poate fi folosita pentru a crea clipuri video de calitate? Hai sa aflam.

Ar trebui sa incep cu faptul ca camera la Samsung Galaxy S6 Edge poate sa se laude nu doar cu rezolutia inalta. Inginerii sud-coreeni au implementat functia de stabilizator optic al imaginei si focalizator automat incredibil de rapid. De asemenea, ea poate inregistra video la o rezolutie de 2160p cu frecventa de 30 de cadre pe secunda, si 1080p – cu 60 de cadre pe secunda. In general, caracteristicile camerei sunt destul de decente. De fapt, cat de bine totul functioneaza in viata reala?

Potrivit phonearena, raspunsul la aceasta intrebarea s-a decis sa-l dea tanarul regizor Jorde de Bont. Probabil ti-ai dat seama, diferenta principala seriei sale de trei clipuri numite «The Next Film Project» este faptul, ca in rolul camerei a fost utilizat Samsung Galaxy S6 Edge. Iata rezultatul.

Se pare ca posibilitatile camerei Samsung Galaxy S6 Edge sunt suficiente pentru a creea ceva cu adevarat foarte frumos.

Cat de buna este camera in Samsung Galaxy S6 Edge
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Close Menu