Cel mai ieftin smartphone cu ecran Full HD

Dupa cum se stie, Full HD este trasatura distinctiva a tuturor smartphone-uri de top sfarsitului de an 2012 – inceputul anului 2013. Si costa astfel de dispozitive de ajuns. Cu toate acestea, producatorul chinez Neo a reusit sa impace incompatibilitatea si a lansat smartphone N003 cu rezolutia Full HD, care costa doar 899 de yuani (aproximativ 145 de dolari la cursul de schimb actual).

Cel mai ieftin smartphone cu ecran Full HD

Pentru acesti bani cumparatorul chinez (probabil dispozitivul niciodata nu va fi vandut in afara tarii) va primi un smartphone cu ecran Full HD de 5 inch, procesor quad-core MediaTek MT6589, camera de 13 megapixeli si acumulator de 3000 mAh. Sunt caracteristici destul de bune.

De remarcat faptul ca noul smartphone doar un pic a scazut din pretul detinut de fostul detinator al recordului. iOcean X7 Youth cu ecran Full HD costa in China 999 yuani (aproximativ 161 de dolari).

Se asteapta ca dispozitivul “unicat” va ajunge in vanzare in viitorul apropiat. In plus, compania chineza promite sa lanseze o versiune hi-end Neo N003, care va costa mai scump – 1499 yuani (aproximativ 242 de dolari). Doar ca performantele sale inca nu sunt cunoscute.

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.