Cel mai mic telefon din lume

0

Ani la rand pe piata de telefonie mobila tinde sa creasca dimensiunea dispozitivelor mobile – nimeni nu este surpirns de dimensiunea ecranului de 5 inch si chiar 6 inch. Compania japoneza Willcom a mers impotriva pietei si a prezentat un telefon mobil, care in prezent este cel mai mic si mai usor din lume.

Cel mai mic telefon din lume

Noutatea neobisnuita se numeaste Phone Strap 2. Dimensiunea telefonului – 32 x 70 x 10,7 mm, iar greutatea – doar 32 de grame. Pentru comparatie: iPhone 5 are dimensiunile de 123,8 x 58,6 x 7,6 mm si cantareste 112 grame, adica cu aproape 4 ori mai greu ca Phone Strap 2.

Bineinteles de la un astfel de dispozitiv n-ar trebui sa asteptam performante remarcabile. Diagonala ecranului este de doar 1 inch. Cu toate acetea acesta suporta trimiterea/primirea mesajelor e-mail si are port IR. Din motive evidente acesta nu are camera foto, iar capacitatea bateriei ajunge doar pentru 2 ore de convorbire si 300 de ore pentru regim standby. In plus, in zone cu signal slab, utilizatorul va trebui sa foloseasca antena extensibila (ascunsa in partea de sus a carcasei).

Dispozitivul va fi disponibil in trei culori – negru, alb si roz. Din pacate, acesta va fi disponibil doar in Japonia, si vor fi produse doar 12000 de telefoane.

Cel mai mic telefon din lume
Ti-a placut acest articol?

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here