Cruiser Titanium White – telefon de lux pentru fete

Compania Gresso a prezentat un alt telefon de clasa “Lux”, de data aceasta axat pe fete – Cruiser Titanium White. Dispozitivul, realizat manual din materiale premium, costa $3000.

Telefon de lux pentru fete

Seria Cruiser Titanium White este o editie limitata – 999 de exemplare. Fiecare telefon are un numar inscriptionat pe carcasa dispozitivului, care nu se repeta.

Carcasa este prelucrata din placi de titan solid. Dupa 7 ore de freza fiecare parte a carcasei este lustruita manual timp de cateva ore, apoi carcasa trece prin a 3-a etapa de lustruire manuala, datorita carui metalul obtine stralucire.

Panourile din fata si spate a telefonului Cruiser Titanium White sunt realizate dintr-o singura placa de sticla calita. Calirea la 800°C urmata de racire rapida mareste rezistenta sticlei de cateva ori. Culoarea alb luminoasa este realizata cu ajutorul tehnologiei speciale de pictura in vid.

Butoanele rotunde sunt prelucrate din otel inoxidabil. Se spune ca pentru a obtine o suprafata perfect neteda si lucioasa, fiecare din cele 21 de butoane sunt slefuite cu atentie de un mester.

Specificatiile produsului nu impresioneaza atat de mult in comparatie cu materialul dispozitivului. Ecran TFT de 2 inch cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli, 30 MB memorie interna (poate fi extinsa pana la 2 GB cu ajutorul cardului microSD), camera de 2 magapixeli, Bluetooth 2.0, acumulator de 860 mAh (5,4 ore de convorbire) si suport retelelor de generatie a doua (GPRS/EDGE). Dimensiunea – 112 x 46 x 12 mm, greutatea – 106 grame. Sistem de operare – Nokia S40.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.