Cum sa reduc consumul de baterie la smartphone Galaxy

Din pacate, doar cateva dispozitive se pot lauda cu functionare stabila. Printre acestea se numara Galaxy Note 4 si Galaxy S5. Ceea ce priveste alte dispozitive Galaxy, situatia este mult mai cumplita. Multe smartpone-uri se misca greu chiar si navigand prin meniu, sa nu mai spun de sarcini puternice. Aceasta situatie poate fi imbunatatita foarte usor. Hai sa aflam cum.Asistentii vocali pretind a fi dezvoltarea cea mai inutila a acestui deceniu. Sa analizam: pentru dezvoltarea lor se investesc o multime de bani, doar ca functionarea lasa de dorit.

Pe langa functionarea incorecta, asistentii vocali mai au un aspect neplacut. Este vorba despre sarcina asupra sistemului si consumul memoriei RAM. Interesant ca sarcina asupra sistemului are loc si in cazuri in care aplicatia nu este utilizata. Acest lucru poate fi verificat foarte usor. Pentru a face acest lucru trebuie sa revii pe ecranul principal apasand butonul din mijloc. Ai observat ca are o mica intarziere? De fapt, are sau nu are intarziere – depinde de caracteristicile smartphone-ului.

Potrivt phonearena, cauza problemei este asistentul de voce S Voice, care se activeaza prin activarea butonului mecanic de pe dispozitiv. Cum putem rezolva aceasta problema? Intrand in setarile S Voice si dezactivand aceasta optiune.

Aceasta dezactivare ar trebui sa accelereze activitatea smartphone-ului. In orice caz, trecerea pe ecranul principal.

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.