HTC One Max: au aparut noi detalii

Compania HTC, potrivit zvonurilor, pregateste o versiune extinsa a smartphone-ului HTC One. Dispozitivul este numit HTC One Max. In prezent exista unele informatii despre caracteristicile tehnice One Max.

HTC One Max: au aparut noi detalii

Smartphone HTC One Max, potrivit zvonurilor, va fi echipat cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 cu frecventa de 2,3 GHz si ecran de 5,9 inch Full HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. HTC One Max este echipat cu 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie interna, precum si slot pentru card de memorie MicroSD.

Se asteapta ca HTC One Max va fi echpat cu camera principala HTC Ultrapixel si camera frontala de 2,1 megapixeli, iar ca sistem de operare va fi folosit sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean cu interfata HTC Sense 5.5.

Pe partea din spate a dispozitivului este situat un senzor de amprenta digitala, care poate fi utilizat pentru autentificarea utilizatorului, autorizare pentru plati mobile, etc.

Se presupune ca anuntarea noului dispozitiv va avea loc la Salonul International de Electronice IFA 2013, care va avea loc la Berlin in luna septembrie.

HTC One Max: au aparut noi detalii
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Close Menu