HTC One nu poate fi reparat

Angajatii companiei iFixit au analizat structura interna smarphone-ului HTC One, prezentat in luna februarie.

HTC One nu poate fi reparat

 

HTC One nu poate fi reparat

Smartphone-ul este echipat cu procesor Snapdragon 600 cu patru nuclee de 1,7 GHz, 2 GB RAM, modul flash cu capacitatea de pana la 64 GB, ecran touch screen de 4,7 inch cu o rezolutie de 1080×1920 pixeli (Full HD), camera foto UltraPixel, adaptor wireless Wi-Fi (IEEE 802.11a/ac/b/g/n) si Bluetooth 4.0, chip NFC si receptor de navigare GPS/GLONASS. In plus, dispozitivul are sistem audio BoomSound cu difuzoare stereo frontale si port IR.

In interiorul smartphone-ului specialistii au gasit modul Elpida BA164B1PF 2 GB DDR2 RAM, chip memorie flash Samsung KLMBG4GE2A NAND, modem Qualcomm MDM9215M 4G GSM/UMTS/LTE, chip retea fara fir Broadcom BCM4335. Capacitatea bateriei – 2300 mAh.

HTC One nu poate fi reparat

 

HTC One nu poate fi reparat

Posibilitatea de a repara smartphone-ul HTC One este estimata la unu din zece. iFixit noteaza, ca deschiderea dispozitivului, fara a distruge componente, este foarte dificila (sau chiar imposibil). Acest lucru ingreuneaza inlocuirea componentelor defecte. Bataria se afla sub placa de baza si este lipita de rama. Inlocuirea ecranului practic este imposibil.

Ti-a placut acest articol?

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *