Intel Education Tablet – tableta speciala pentru scoli

Tableta Intel Education Tablet
Tableta Intel Education Tablet

Tablete, adaptate pentru procesul educational, pot inlocui setul de manuale si materiale didactice de la imagini si text pana la continut video. Recent, compania Intel a prezentat conceptul unei tableta pentru invatamant Education Tablet, echpata cu accesorii suplimentare: camera microscop, senzor de temperatura, etc. De fapt, producatorul a anuntat primul laborator educational implementat in tableta.Baza Intel Education Tablet – procesor Atom X2520, rezolutia ecranului de 10 inch nu este cunoscuta. Autonomia bateriei aproximativ 12 ore. Sistem de operare – Android 4.2 Jelly Bean.

Tableta este controlata prin intermediul tabloului tactil sau prin intermediul unui stylus. Disponibilitatea ultemului element se datoreaza dorintei de a asigura ca abilitatile de scriere de mana nu vor fi pierdute.

In afara de camera frontala si principala, dispozitivul este echipat cu camera detasabila, care poate fi folosita ca un microscop. Senzorul de temperatura se conecteaza la mufa audio de 3.5 mm.

Producerea unui astfel de echpament nu este o ocupatie traditionala pentru compania Intel. Probabil Intel Education Tablet (precum laptopuri Classmate PC) este un exemplu de referinta, care va fi folosit ca baza de catre alti producatori.

Intel Education Tablet – tableta speciala pentru scoli
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Close Menu