iOS vs Android: care este cel mai bun?

Multe persoane si in ziua de astazi sunt macinati de aceasta intrebare. In acest articol voi incerca sa-i lamuresc. Subiectul principal al articolului va fi actualizarea. Eu, ca un detinator al HTC One M8 si iPhone 5s, urmaresc indeaproape lansarea actualizarior pentru Android si iOS. Cumparand un smartphone, platesti nu doar pentru partea hardware, dar si pentru software, care o perioada de timp nu ar trebui sa fie ignorata de catre producator. In cazul cu iOS platesti ceva mai mult, pentru ce si suportul ar trebui sa fie la un nivel mai ridicat, ceea ce de multe ori nu se intampla.

661

In prezent chiar actualizarile pentru Android sunt mai bine gandite si cu o calitate mai buna. Actualizarea dispozitivelor Android fac gadgetul mai rapid si mai eficient. Ca exemplu putem lua acelasi One M8, care cateva luni in urma a primit actualizarea Android 6.0 cu interfata Sense 7 – aceeasi interfata are actualul M9.

In acelasi timp, pe diferite forumuri se spune ca au observat o crestere a vitezei, au aparut functii noi, smartphoneul a inceput sa lucreze mai stabil.

Ce avem in cazul cu iPhone 5s, care este deja invechit? Ce concluzii pot fi trase? Daca imi amintesc de iOS 7 si iOS 8.4.1, nu pot spune ca smartphoneul a inceput sa lucreze mai repede. Pot spune doar ca lipsesc bug-urile semnificative din panoul cu setari rapide si mesajele de notificare, care sunt vizibile in 9.2.1. In plus, aplicatiile au devenit mai lente, ceea, ce de fapt, este vizibil in diferite comparatii pe YouTube.

As vrea sa cred, ca cumparand un iPhone vei plati jumatate de pret pentru software-ul de calitate si suport bun, doar ca nu este asa. Fanii iOS ar putea spune ca smartphoneul Android primeste doar 1-2 actualizari importante, in timp ce utilizatorii de iPhone se bucura de actualizari timp de 3-4 ani.

OK! Dar, ce este mai bine? Sa ai un smartphone pe un software invechit si sa te bucuri de urmatoarea actualizare, care va provoca erori, bug-uri si lag-uri? Oricum, alegerea iti apartine…

iOS vs Android: care este cel mai bun?
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *