iPad mini stabileste noi recorduri

Apple are toate motivele pentru a face a cincea generatie iPad dupa chipul si asemanarea iPad mini. De ce? Deoarece popularitatea tabletei micsorate este in crestere.

iPad mini stabileste noi recorduri

In ultimul trimestru vanzarile tabletei au fost atat de mari, incat Apple, care nu s-a asteptat la asta, a marit comenzile componentelor pentru iPad mini.

Potrivit portalului CCIDNet, livrarile iPad mini pot ajunge la 12 milioane de unitati in primul trimestru, care in mod traditional este cel mai slab pentru majoritatea companiilor de tehnologie.

De asemenea, exista zvonuri ca Apple se pregateste sa treaca pe ciclu semianual de actualizare, astfel, multi dintre cei care doresc sa cumpere o tableta cu ecran imbunatatit, sunt confuji, nestiind ce sa astepte de la Apple, si cel mai important – cand.

Acum, este clar un singur lucru – iPad mini este incredibil de popular si compania incepe sa se concentreze pe acest nou dispozitiv. Va putea piata sa-i raspunda reciproc – vom afla cu timpul, dar judecand dupa situatia actuala, iPad mini poate deveni noul bestseller de la Apple, a carui vanzari in urmatoarele luni vor continua sa creasca.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.