iPhone 5C – policarbonat ieftin si colorat

0

Apple rareori mergea in rand cu piata. Compania din Cupertino lansa cate un smartphone pe an – toate lumea era fericita si multumita. Dar, dupa cum se stie, iPhone ieftin – este o dorinta veche a pietei. Rezultatul acestei dorinte a devenit iPhone 5C, care a fost anuntat la prezentarea Apple. Din plastic, colorat… si totusi iPhone. Sa vedem cu ce ne bucura acest iPhone.

Carcasa este din policarbonat durabil. In ciuda unei astfel de carcase simple, iPhone 5C are procesor A6. Stii pentru ce l-au pus? Ca Retina Display sa functioneze foarte bine (si nu doar, bineinteles).

Camera in noul iPhone m-a surprins un pic – 8 MP. Apropo, camera pentru FaceTime este HD.

iPhone 5C - policarbonat ieftin si colorat

Ce priveste bateria, timpul exact nu s-a anuntat, dar au asigurat ca este cuprinzator. OK, vom crede pe cuvant. Dar au anuntat ca suporta conexiunea LTE.

iPhone 5C - policarbonat ieftin si colorat

Dar cel mai interesant – este, bineinteles, pretul. Doar ca au anuntat numai pentru abonament: 99 si 199 de dolari pentru 16 si 32 GB respectiv. Abonamentul este pe doi ani.

iPhone 5C - policarbonat ieftin si colorat

Aceasta minune a tehnologiei poate fi protejata cu huse amuzante, care costa 29 de dolari fiecare. Dar, ca sa fiu sincer, in imagini husele arata atat de groaznic, incat si gratis nu-mi doresc asa ceva. Apple, cand vei invata sa faci huse frumoase si placute la atingere?

iPhone 5C – policarbonat ieftin si colorat
Ti-a placut acest articol?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here