iPhone 5S este numit cel mai bun smartphone cu ecran de 4 inch

Prezentat in anul 2013, iPhone 5S nu are de gand sa-si piarda pozitia, ramanand cel mai popular smartphone. Si nu doar criza financiara si-a spus cuvantul – rolul principal in aceasta alegere are dimensiunea dispozitivului, care a fost numit cel mai bun smartphone cu ecran de 4 inch in anul 2015.

iPhone 5S este numit cel mai bun smartphone compact

Potrivit publicatiei PhoneArena, in timpul unui test a diferitelor categorii de pret s-a putut identifica liderul, care a devenit iPhone 5S cu o diagonala de ecran de 4 inch. Potrivit publicatiei, nivelul ridicat de functionalitate si capacitatea hardware au permis smartphoneului sa urce in top, lasand in urma dispozitive concurente.

Si anume, camera foarte buna cu posibilitatea de inregistrare video in slow-motion si scaner Touch ID cu un procesor puternic A7 au avut un rol important, influetand alegerea redactiei. Avantajul incontestabil iPhone 5S in fata adversarilor a devenit titlul «cel mai ieftin iPhone», precum si carcasa-unibody din aluminiu, oferind dispozitivului un aspect premium. De fapt, pe piata romaneasca acest smartphone cu greu poate fi pus in randul smartphoneurilor pentru buget redus.

iPhone 5S este numit cel mai bun smartphone cu ecran de 4 inch
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Close Menu