NEC Medias Tab UL N08-D – cea mai usoara tableta din lume

Pentru majoritatea producatorilor mondiali de tehnologii mobile expozitia Mobile World Congress din Barcelona este o sansa perfecta de a arata elemente noi, care vor aparea in urmatorul an. Compania japoneza NEC, in afara de dispozitive obisnuite, vrea sa prezinte tableta NEC Medias Tab UL N08-D, a carui caracteristica principala este usurinta.

NEC Medias Tab UL N08-D

Prima prezentare a acestei tablete a avut loc in anul 2012. Potrivit producatorului, NEC Medias Tab UL N08-D – cea mai usoara tableta din lume, a carui greutate nu depaseste 250 de grame. Ca o comparatie putem mentiona readerul Kindle 5, a carui greutate nu depaseste 200 de grame. De fapt, dupa anuntarea tabletei de 10 inch Sony Xperia Tablet S (grosime – 6,9 mm), noul dispozitiv de la NEC nu mai este cel mai subtire, dar ceea ce priveste usurinta – ramane lider.

Specificatii tehnice: ecran de 7 inch cu rezolutia de 1280 x 800 pixeli si procesor dual-core de 1,5 GHz. Memorie: RAM – 1 GB, incorporata – 16 GB. Camera – frontala si principala. Bluetooth,  Wi-Fi si Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

NEC Medias Tab UL N08-D – cea mai usoara tableta din lume
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *