Nexus 5 de culoare rosie

Nexus 5 de culoare rosie

Compania LG Electronics a anuntat lansarea smartrphone-ului Nexus 5 de culoare rosie, care anterior a fost disponibil in culorile alb si negru.Smartphone Nexus 5 cu carcasa rosie este oferit in doua versiuni – cu 16 si 32 GB de memorie interna pentru stocarea datelor la pretul de $349 si $399 respectiv. Specificatiile sunt identice cu versinile vechi: ecran de 4.95 inch cu rezolutia Full HD, procesor quad-core Snapdragon 800 cu frecventa de 2.26 GHz, 2 GB de RAM, camera principala de 8 megapixeli si camera frontala de 1.3 megapixeli, precum si bateria de 2300 mA*h.

De remarcat faptu ca in culoare rosie sunt vopsite partile laterale, panoul din spate si zona din jurul difuzorului de deasupra ecranului, in timp ce cadrul de pe ecran, butonul de alimentare, butonul de volum si zona din jurul camerei – vopsite in culoarea neagra.

In prezent Nexus 5 de culoare rosie poate fi cumparat in SUA, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Australia, Hong Kong, India, Japonia si Coreea. La sfarsitul acesti luni lista cu tarile europene, in care se va putea cumpara Nexus 5 de culoare rosie, se va extinde.

Nexus 5 de culoare rosie
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *