Nokia 108 – telefon dual SIM ieftin cu autonomie buna

Poate ca smartphone-urile in prezent conduc lumea tehnologiei mobile, doar ca telefoanele obisnuite de asemenea sunt destul de populare in tarile in curs de dezvoltare printre cei care nu au nevoie de sisteme de operare sofisticate, ecran tactil mare, si care nu ar vrea sa achite pentru telefon o suma mare de bani. Compania Nokia continua sa produca ceea, ce stie atat de bine sa produca – telefoane obisnuite si ieftine cu functionalitate destul de buna.

Nokia 108 - telefon dual SIM ieftin cu autonomie buna

Ultimul telefon produs este Nokia 108, care este succesorul lui Nokia 105. Telefonul costa $29 si va fi lansat in versiuni cu una si doua cartele SIM. Dispozitivul are camera VGA incorporata, care poate filma video, ecran de 1,8 inch, modul Bluetooth 3.0 si radio FM. Spatiu de stocare poate fi marit cu ajutorul cardului microSD.

Greutatea dispozitivului este mai mica de 70 grame, iar grosimea este 13 milimetri. In modul de asteptare , potrivit Nokia, noul telefon poate functiona 31 de zile, iar in modul de convorbire – aproximativ 14 ore. Muzica, de la o singura incarcare a bateriei, va putea fi ascultata timp de 45 de ore.

Nokia 108 va ajunge in vanzare in trimestrul 4 acestui an. De asemenea, telefonul va fi disponibil intr-o gama mare de culori, inclusiv galben, albastru, rosu, alb si negru.

http://youtu.be/hojHCEnaMLw

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.