Nokia Asha 501 la pretul de $99

Compania Nokia tocmai a anuntat noul smartphone numit Nokia Asha 501. Dispozitivul se adreseaza unui public care vrea sa cumpere un smartphone ieftin. Acest dispozitiv este echipat cu o interfata noua (Nokia Asha Platform), ecran touchscreen QVGA de 3 inch, 128 MB de memorie interna si slot pentru card de memorie (pachetul include un card de 4 GB).

Nokia Asha 501 la pretul de $99

Nokia Asha va fi disponibil in mai multe variante in functie de culoarea carcasei, precum si cu suport pentru una sau doua cartele SIM. Alte specificatii includ camera principala de 3,2 megapixeli, modul Wi-Fi si baterie, a carei incarcare, potrivit Nokia, va fi suficienta pentru aproximativ 48 de zile de functionare in modul de asteptare si pana la 17 ore de convorbire.

Telefonul este echipat cu tehnologia de compresie «cloud», ceea ce reduce cantitatea traficului Internet de intrare pana la 90%. Smartphone-ul are browser actualizat Nokia Express.

Pretul Nokia Asha 501 la liber este de $99 fara adaos comercial. Dispozitivul va ajunge in vanzare in 90 de tari din intreaga lume in cursul acestui trimestru.

httpvh://youtu.be/_3d8xzeNoJY

httpvh://youtu.be/9ZghUnLo1g4

Nokia Asha 501 la pretul de $99
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *