Samsung Galaxy Note 8.0 va costa 390 de euro

In ultimele saptamani au aparut unele informatii despre noul Samsung Galaxy Note 8.0, iar acum au aparut informatii privind pretul tabletei si caracteristicile sale tehnice.

Samsung Galaxy Note 8.0 va costa 390 de euro

Specialistii resursei Mobile Geeks au constatat ca Samsung Galaxy 8.0 se afla printre modelele, care sunt disponibile pentru comanda online. Pretul dispozitivului este stabilit la €391,99. Desi inca nu este clar daca acest pret este oficial.

Samsung Galaxy Note 8.0, conform zvonurilor, va rula Android 4.2 Jelly Bean si va fi echipat cu display Super Clean LCD de 8 inch, cu o rezolutie de 1280×800 pixeli. De asemenea, dispozitivul va avea procesor quad-core cu o frecventa de 1,2 GHz, 2 GB de RAM, 16 sau 32 GB de momorie interna pentru stocarea datelor, slot pentru card MicroSD, module Bluetooth 4.0, GPS, precum si modul actualizat Wi-Fi, care ofera acces mai rapid la Internet.

Ceea ce priveste alte caracteristici de pe Samsung Galaxy Note 8.0, dispozitivul este dotat cu doua camere. Pe partea din spate se afla camera principala de 5 megapixeli, iar pe partea din fata – camera de 1,3 megapixeli. Dimensiunea tabletei este de 211x136x8 mm, iar greutatea – 330 de grame.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.