Samsung Galaxy Note II de culoare roz pentru Ziua Indragostitilor

Daca crezi ca fetelor ii plac doar telefoane sau smartphone-uri mici, atunci profund gresesti. In orice caz, asa crede Samsung, care astazi a lansat smartphone-ul imens de 5,5 inch in culoare roz.

Samsung Galaxy Note II de culoare roz pentru Ziua Indragostitilor

Din pacate, pentru a face un cadou inedit pentru iubita cu ocazia Ziua Indragostitilor vor putea doar barbatii taiwanezi – dispozitivul de aceasta culoare deocamdata se vinde doar acolo. Timpul de aparitie a acestuia in alte tari este necunoscut.

Pe langa culoarea roz acest Galaxy Note II nu are nimic nou – acesta se vinde la acelasi pret si are aceleasi caracteristici ca si smartphone-ul in culori obisnuite.

Reamintesc, Samsung Galaxy Note II este echipat cu display HD Super AMOLED de 5,5 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, procesor quad-core Exynos 4 Quad cu frecventa de 1,6 GHz si 2 GB de RAM. Smartphone-ul are doua camere – 8 si 1,9 megapixeli, module NFC, Wi-Fi, GPS si Bluetooth si o baterie de 3100 mAh.

In vanzare exista cu modificarea de 16, 32 si 64 GB de memorie interna (de asemenea exista slot pentru card). Dispozitivul poate functiona in retele HSPA+ (21 Mbit/s) si LTE (versiuni diferite pentru piete diferite). Android 4.1 Jelly Bean direct din fabrica. Grosimea 9,4 mm si greutatea 180 gr.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *