Samsung Galaxy Note II de culoare roz pentru Ziua Indragostitilor

Daca crezi ca fetelor ii plac doar telefoane sau smartphone-uri mici, atunci profund gresesti. In orice caz, asa crede Samsung, care astazi a lansat smartphone-ul imens de 5,5 inch in culoare roz.

Samsung Galaxy Note II de culoare roz pentru Ziua Indragostitilor

Din pacate, pentru a face un cadou inedit pentru iubita cu ocazia Ziua Indragostitilor vor putea doar barbatii taiwanezi – dispozitivul de aceasta culoare deocamdata se vinde doar acolo. Timpul de aparitie a acestuia in alte tari este necunoscut.

Pe langa culoarea roz acest Galaxy Note II nu are nimic nou – acesta se vinde la acelasi pret si are aceleasi caracteristici ca si smartphone-ul in culori obisnuite.

Reamintesc, Samsung Galaxy Note II este echipat cu display HD Super AMOLED de 5,5 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, procesor quad-core Exynos 4 Quad cu frecventa de 1,6 GHz si 2 GB de RAM. Smartphone-ul are doua camere – 8 si 1,9 megapixeli, module NFC, Wi-Fi, GPS si Bluetooth si o baterie de 3100 mAh.

In vanzare exista cu modificarea de 16, 32 si 64 GB de memorie interna (de asemenea exista slot pentru card). Dispozitivul poate functiona in retele HSPA+ (21 Mbit/s) si LTE (versiuni diferite pentru piete diferite). Android 4.1 Jelly Bean direct din fabrica. Grosimea 9,4 mm si greutatea 180 gr.

Samsung Galaxy Note II de culoare roz pentru Ziua Indragostitilor
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *