Samsung Galaxy Round – primul telefon cu ecran curbat

Compania Samsung a prezentat oficial primul smartphone din lume cu ecran curbat. Noul dispozitiv este numit Galaxy Round.Galaxy Round aduce ceva de la Galaxy S3 si S4. Probabil designerii Samsung s-au inspirat chiar de la aceste smartphone-uri. Ecranul dispozitivului este curbat de-a lungul axei verticale. Ar trebui remarcat faptul ca carcasa este suficient de puternica, astfel nu vom reusi sa facem un nod din telefon. Potrivit Samsung, beneficiile unui ecran curbat poate fi simtit in timpul interactionarii cu aplicatii, precum si in timpul controlului playerului muzical (comutarea melodiilor prin apasarea ecranului pe partea stanga si dreapta).

Din punct de vedere hardware, Galaxy Round seamana cu Galaxy Note 3. Dispozitivul este echipat cu ecran Super AMOLED de 5,7 inch cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Inima dispozitivului este un procesor quad-core de 2,3 GHz (probabil Qualcomm Snapdragon 800).

Echipamentul, de asemenea, include 3 GB de momorie RAM, 32 GB de memorie interna flash, module Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth (4.0) si NFC, modem LTE-A, camera principala de 13 megapixeli si camera frontala de 2 megapixeli, precum si o baterie cu o capacitate de 2800 mAh. Dimensiunea Galaxy Round este 151,1×79,6×7,9 mm, greutatea – 154 gr.

Samsung Galaxy Round - primul telefon cu ecran curbat

In momenul de fata se cunoaste ca smartphone Galaxy Round va fi vandut in Coreea de Sud de catre operatorul de telefonie mobila SK Telecom pentru aproximativ $1000.

Samsung Galaxy Round – primul telefon cu ecran curbat
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *