Samsung Galaxy S4: tehnologia Floating Touch si display Green PHOLED

Site-ul Sammobile a publicat informatii noi despre smartphone-ul Galaxy S4, pe care compania Samsung il va prezenta oficial saptamana viitoare.

Samsung Galaxy S4

Se spune ca noul smartphone va fi echipat cu tehnologia “floating touch“. Datorita acestei tehnologii controlul dispozitivului va fi posibil chiar si fara a atinge ecranul, prin apropierea degetului de elemente. Ceva de genul este realizat in forma “Air View” in dispozitivele Note, doar ca acolo se utilizeaza stylus.

Conform mai multor date de la diferite surse, Samsung Galaxy S4 va fi echipat cu ecran de 5 inchi, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Sammobile sustine ca se va folosi noul tip de display Super AMOLED, numit green PHOLED. Pe langa culorile mai naturale, acest ecran va fi mai luminos, si in acelasi timp cu 25% mai econom, in comparatie cu cele obisnuite Super AMOLED.

In plus, Sammobile sustine ca Samsung Galaxy S4 va rula Android 4.2.1, iar actualizarea Android 4.2.2 se va intampla in luna lansarii. Camera de 13 megapixeli se va putea lauda cu functia Samsung Orb (filmare panoramica). De asemenea, va fi echipat cu procesor Exynos 5 Octa, 2 GB de RAM, precum si interfata actualizata TouchWiz Nature UX.

Samsung Galaxy S4: tehnologia Floating Touch si display Green PHOLED
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *