Vrei sa-ti cumperi tableta iPad? Cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont

In acest articol vom vorbi despre tableta iPad, deoarece nu toata lumea se pricepe in noile configuratii. Daca te sperie pretul mare acestui gadget, vreau sa te anunt ca aceasta tableta poate fi cumparata la un pret bun din magazinul online Emag.

Pentru ce iti trebuie iPad

Vrei sa-ti cumperi tableta iPad? 3 sfaturi de care trebuie sa tii contCa sa nu regreti in viitor pentru banii cheltuiti, hotaraste-te de la inceput pentru ce iti trebuie tabletea iPad si la ce vrei sa o folosesti. Numarul mare de aplicatii avansate de la Apple permit efectuarea diferitelor sarcini pe iPad. Gadget-ul este creat nu doar pentru «a viziona filme si comunica pe Internet», dar si ca un instrument pentru specialistii, care lucreaza in domeniul de design, pictori, jurnalisti si muzicieni.

Daca in trecut iPad 4 cu procesor puternic si ecran Retina se afla la egalitate cu iPad mini, in ziua de astazi cel mai recent model a gadget-ului, precum si iPad Air este echipat cu configuratii aproape identice. Chiar si gama culorilor mai mica la iPad va putea fi observata doar de profesionistii. Diferenta principala acestor gadget-uri este marimea si greutatea. Iar asta inseamna ca dispozitivul dorit ar trebui sa fie ales dupa propria preferinta. Pentru cititul cartilor iPad Mini este mai potrivit, deoarece mai usor se tine in mana si imaginea se recunoaste mai usor. Iar jurnalele pe acest dispozitiv vor fi citite mai greu, varianta mai potrivita va fi ecranul mare de la Air, care nu va obosi ochii.

Poti si sa te joci pe tabletele mentionate mai sus, dar retine, chiar daca ai ales o versiune mai mica, vei putea prin Apple TV viziona imaginea pe un ecran mare de la TV. In calatorii filmele sunt vizionate mai bine pe ecranul Air cu dimensiunea ecranului mai confortabila pentru vizionare, de exemplu pentru doua persoane.

In orice caz, pentru a folosi iPad in scopuri de creativitate, iPad Air nu are alternative. Ecranul mare iti permite sa desenezi, sa tastezi texte si sa redactezi – nu trebuie sa te incurce problema apasarii cu degetul pe elementele interfetei. Pentru utilizarea dispozitivului «din mers» in scopuri de divertisment si comunicare se va potrivi iPad Mini.Volumul dispozitivului

Cu fiecare «pas» in volumul de memorie cumparatorul achita o suma de bani. Modelul de baza are 16 GB spatiu de stocare. Exista zvonuri ca acest volum in curand va ramane in istorie, si in locul lui noile iPad vor fi echipate cu 32 GB de memorie la pretul celor anterioare. Doar ca acest zvon inca nu s-a realizat.

Cu toate acestea, cresterea treptata aplicatiilor in greutate si cantitatea mare de continut video HD sau FullHD ne forteaza sa credem ca toate aceste lucruri mai bine sa le descarcam de pe Internet. 16 GB pentru utilizatorii activi este ca un cos mic intr-un supermarket mare. Modelul iPad Air sau Mini cu spatiu de stocare mic sunt bune in cazul in care va fi descarcata doar muzica, si doar pe serviciile Cloud.

Producatorii deocamdata nu au oferit alternative, in afara de stocarea informatiilor pe medii externe de stocare. Cu alte cuvinte, pentru a descarca seriale TV inainte de a pleca in vacanta mai bine sa cheltui ceva bani in plus si sa cumperi un model mai incapator. Modelul de 128 GB este disponibil doar pentru ibitorii de lux si fanii continutului cu «portofelul plin».

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.