Wacom a prezentat tablete grafice pentru grafica si pictura

Wacom ofera tablete grafice pentru calculatoare de mai multi ani, iar acum compania a lansat tablete grafice, care sunt in sine calculatoare. Cintiq Companion si Cintiq Companion Hybrid – tablete de 13,3 inch, care rutelaza pe sisteme de operare Windows 8 si Google Android respectiv.

Wacom a prezentat tablete grafice pentru grafica si pictura

Modelul pe Windows 8 este un PC complet, care poate rula Photoshop, Lightroom si alte aplicatii profesionale, in timp ce modelul pe Android poate folosi obisnuitul Cintiq, cand il conectezi la calculator.

Ambele modele au display cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, suport pentru stylus cu 2048 nivele de sensibilitate la apasare si alte caracteristici. Preturile pentru Cintiq Companion Hybrid vor incepe de la $1499, in timp ce Cintiq Companion va costa de la $1999.

Analizand aceste preturi, ar trebui sa tii cont ca Wacom Intuos5 Touch este o tableta grafica, care de obicei se vinde la pretul de $700. Pentru persoane creative si profesionistii din domeniul graficii, care doresc un singur dispozitiv si care se potriveste pentru toate nevoile.

Wacom a prezentat tablete grafice pentru grafica si pictura
1 (20%) 1 vote

Lasă un răspuns

Close Menu