Cum aleg cel mai bun laptop pentru studentie

Pentru a cumpara un laptop pentru studentie, trebuie sa tii cont de toate argumentele «pro» si «contra». Laptop, este o achizitie scumpa, astfel si banii ar trebui sa fie cheltuiti «cu cap».

Sfaturi de achizitie

Analizeaza starea actuala a pietei. Prezenta numeroasa a producatorilor de laptopuri si oferta imensa fac alegerea practic fara sfarsit. Pentru inceput, ar trebui sa decizi platforma: Mac sau PC. Daca alegi a doua varianta, atunci va trebui sa alegi intre cei mai importanti producatori Del, HP, Gateway, Lenovo, etc. Un rol important are preferinta ta personala, experienta anterioara de utilizare a calculatorului, recomandarile prietenilor si altor persoane.Stabileste care sunt prioritatile nevoilor tale. Ai de gand sa cumperi laptop pentru studentie si sa faci pe el design grafic? Sau poate te joci des pe el, si acest lucru iti permite sa te relaxezi? Daca viitorl tau loc de munca are legatura cu creativitatea, atunci Mac, in cele mai multe cazuri, va fi alegerea perfecta. Dar daca intentionezi sa folosesti doar functiile de baza a unui calculator modern (tastare si editare text, Internet, e-mail, etc.), atunci se va potrivi orice laptop modern.

Unul dintre factorii cei mai importanti, care trebuie luat in cosiderare cand alegi un laptop pentru studentie, este greutatea sa. Toate laptopurile sunt calculatoare mobile. Tine cont ca va trebui sa-l porti toata ziua, deplasandu-te intre sali de clasa, biblioteca si cafenea.

Apropo, magazinul online Emag ofera o gama larga de produse IT, inclusiv laptopuri. In dreptul fiecarui laptop vei gasi descrierea, specificatiile, insclusiv si greutatea produsului.

Nu trebuie sa alegi laptop dupa programele instalate pe el. De regula, sunt instalate programe cu durata de utilizare limitata sau functii reduse. Oricum va trebui sa instalezi o suita Office, antivirus si alte programe esentiale.

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.