Cum aleg placa video pentru calulator – Partea a II-a

In articolul precedent «cum aleg placa video», am vorbit despre tipurile placilor video. In articolul de astazi voi oferi cateva sfaturi, despre, cum aleg placa video pentru calculator.

Mare atentie la placile video lansate recent!

Alegand placa video – nu incerca sa tii pasul cu cele aparute recent. Practic, miscarile de marketing a producatorului placii video ne obliga la cumpararea placilor video recent aparute!

Companiile descriu noile tehnologii, posibilitatile, performanta, etc. Dar cel mai des, aceste tehnologii inca nu au cerinta si nu sunt finalizate (nu au suport), astfel nu vei avea nici un avantaj! Iar dupa 1-2 ani vei vedea, ca tehnologia va fi dezvoltata si se va lansa o placa video mult mai performanta, si a ta va fi mult mai ieftina si fara suport pentru tehnologii aparute recent.Cum aleg placa video?

Ar trebui sa alegi placa video din generatia anterioara. De regula, aceasta placa video a fost noutatea anului trecut! Ea va fi mult mai ieftina si va face fata cerintelor tale aproximativ doi ani.

Avantajele acestei achizitii vor fi evidente, deoarece va scadea in pret, vei putea descarca drivere actualizate si nu vei avea probleme cu compatibilitatea in jocuri, iar tehnologia noua, anuntata anul trecut, va fi mult mai actuala si vei putea cu adevarat sa te bucuri de lucruri noi si interesante!

Recomanda prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Comments: 2
 1. Radoi

  Saliut . am calculatorul vechi . as dorii sa maresc memoria pana la 3gb , acum am 1 gb si este DDR2 , si nu stiu daca pot completa cu un DDR 3 .
  Si as mai dorii sa mai cumpar o placa video sa o unesc cu cea pe care o am GF 8500 GT { memory interf. 128 bit . available 767 mb . shared sist memory 256 mb . IRQ 16 . Bus PCI Ex x 16 . } si cred ca placa de baza suporta SLI asa scrie in carte . am placa GA 945 Pl (d)S3P .
  Astept un raspuns pentru a vedea cum ma incadrez si cu banii .
  Multumesc .

  1. Alex (DeviceBox.ro) (автор)

   Placa ta suporta maxim 2 GB RAM. DDR3 nu este compabil cu placa ta. Pentru configuratia ta, placa video este destul de buna.

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.