Pozitia corecta in fata calculatorului

0

Munca zilnica si indelungata la calculator nu este benefica. Doar ca multe dintre probleme pot fi evitate. Dureri de spate, scaderea acuitatii vizuale si furnicaturi de degete se deplaseaza in viitorul nedeterminat, daca ascultam sfaturile expertilor.

Nu-ti strica sanatatea. Nu este bine sa tii laptopul pe genunchi, intrucat involuntar iti tii picioarele, spatele si partea inferioara a gatului incordate. Si daca te afli in aceasta pozitie o perioada lunga de timp, va duce la ingreunarea in mod inutil a activitati inimii, tractului gastro-intestinal si altor organe interne.

Pentru a mentine sanatatea, suficient sa stai drept pe scaun, si sa pozitionezi tastatura astfel, incat bratele sa fie indoite in unghi drept (sub forma literei «L»). In acelasi timp, display-ul trebuie sa fie situat la nivelul ochilor. Nu trebuie sa indoi spatele, ca un semn de intrebare, sau sa te holbezi la ecran, pozitionat deasupra capului. Astfel de pozitii creeaza zone de tensiune in muschii gatului, spatelului si picioarelor, ceea ce mai tarziu se va transforma in durere, de care nu vei scapa atat de usor.

Pozitia corecta in fata calculatorului
5 (100%) 1 vote

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here