Care este cea mai buna marca de laptop

Uneori putem auzi intrebarea, care este cea mai buna marca de laptop. Criteriul principal pentru multi utilizatori este fiabilitatea – nu cred ca iti doresti de doua ori pe an sa reinstalezi sistemul de operare sau sa duci laptopul la un centru de service. Datorita sondajului efectuat in randul cumparatorilor de laptopuri, realizat in anul 2010-2015, s-a gasit raspunsul la aceasta intrebare.Sondajul a fost realizat de compania de cercetare Consumer Reports pe un esantion de 58000 de cumparatori de laptopuri. Potrivit sondajului, aproape 20% dintre respondenti au intampinat probleme in primul an dupa achizitia laptopului. Cel mai mic rezultat au demonstrat laptopurile de la Apple.

Printre MacBook Air achizitionat doar 7% au fost cu unele defectiuni, si printre MacBook Pro – 9%. Pentru comparare: printre laptopurile Samsung a fost aproximativ 16%, si daca luam in considerare HP, Dell si Asus, indexul va urca pana la 19%.

Unul dintre laptopurile cele mai problematice este Lenovo Y cu indicatorul de 23%. Cu alte cuvinte, fiecare al patrulea laptop poate aduce probleme cumparatorului.

Ceea ce priveste ratingul de satisfactie, mai mult de 70% dinre proprietarii de MacBook sunt multumiti de achizitia facuta. Pentru laptopurile pe Windows numarul «multumiti» nu depaseste 40%.

Asa ca daca inca cauti cel mai bun laptop – poti alege laptop de la Apple. Si in functie de necesitate (bineinteles si de posibilitatea financiara) poti alege intre MacBook, MacBook Air si MacBook Pro Retina.

Recomanda prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Comments: 2
 1. Zinaida

  Pentru mine, cel mai bun laptop este Toshiba. Sunt la al doilea. Pe primul l-am folosit timp de 7 ani, eu fiind cel de-al patrulea proprietar al lui! Fiecare din precedentii proprietari l-a folosit cam câte patru ani. Functioneaza si acum, la al cincilea detinator. Deci este utilizat cam de douazeci de ani.
  Pe cel de-al doilea îl am de trei ani si nu am avut absolut nicio problema, în conditiile în care îl utilizez peste 8 ore zilnic.

 2. Max

  Cea mai buna marca este aceea care poate rula OS-ul de care ai nevoie pentru softurile folosite, fara sa te „frece” cu reinstalari sau asistenta tehnica de zece ori pe luna.
  În opinia mea, întrebarea este prost pusa de la început. Spune-mi la ce folosesti un laptop, apoi îti spun ce ai putea alege.
  Nu de alta, dar prostioarele scoase în ultimul timp de Apple tind sa devina inutilizabile pâna si în sectorul graficii, din cauza update-urilor proaste (dese si netestate ale OS X).

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.