HP lanseaza Chromebook 11 G4 Education Edition pentru studenti

Compania HP a prezentat Chromebook 11 G4 Education Edition. Este un notebook compact cu sistem de operare Chrome OS intr-o versiune sporita, conceput pentru invatamant si educatie.

HP lanseaza Chromebook 11 G4 Education Edition pentru studenti

Potrivit producatorului, Chromebook 11 G4 EE este cel mai subtire notebook pentru invatamant. Are o grosime de 20 mm, iar greutatea – 1,2 kg. In acelasi timp notebookul corespunde standardului militar MIL-STD, rezista la o cadere de la o inaltime de 70 cm iar tastatura nu se teme de lichide.

Notebook-ul este echpat cu display IPS de 11,6 inch cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, procesor Intel Celeron N2840, 4 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare. Balamaua permite deschiderea notebook-ului la 180 de grade.

Autonomia bateriei ajunge pana la 9,5 ore de la o singura incarcare. Dintre porturi sunt prevazute cate un USB 3.0, USB 2.0 si HDMI. Optional este prevazut suportul pentru retele 3G/4G.

In regiuni IMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) HP Chromebook 11 G4 EE va ajunge in vanzare in luna februarie 2016, in SUA vanzarile vor incepe in luna ianuarie la pretul de 199,99 de dolari.

Sursa: HP

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Comments: 1
  1. Serena

    Info cam cand ajunge si in RO?

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.