Recomandare sistem gaming la 3000 de Lei

Ma bucur sa vad pe cei, care au invatat sa reziste publicitatii atractive, si stiu ca caliatatea componentelor depinde de caracteristicile interne, si nu de brandul promovat. Alegera potrivita a componentelor poate adauga calculatorului pana la 50% din capacitate, iar asta este un inceput bun pentru urmatorii 3-5 ani de functionare.

Deci, ai analizat dorintele si posibilitatile financiare, si ai spus – voi cumpara sistem de gaming la pretul de 3000 de lei, si cu o conditie obligatorie – singur. Deoarece in acest moment deja stii ca 90% din cumparatori, care au incredintat alegerea unei persoane, cunoscand tot farmecul al sistemului de gaming, ajung la aceeasi concluzie – m-au trisat (o formulare mai exacta nu se incadreaza in normele limbii literale).

De fapt, cumpararea componentelor pentru sistem de gaming este ca un «labirint» – lista de preturi contine mii de produse, care pot induce in «eroare» creierul. O singura litera in denumirea produsului poate afecta nu doar pretul, dar si caracteristica (calitatea, functionalitatea, performanta).

Dar nu-ti face griji, nu totul este atat de rau cum ar parea la prima vedere, si sunt sigur ca oricine poate alege cea mai potrivita configuratie pentru sistem de gaming. Cel mai important – sa nu-ti fie frica si sa-ti doresti.Cele mai importante componente pentru sistem de gaming

Retine – orice configuratie a calculatorului se bazeaza pe doua unitati de calcul: procesor + placa video. Memorie RAM, sau SSD, sau carcasa nu pot conta asupra jocurilor, chiar din acest motiv pentru sistem de gaming bun in primul rand se alege un tendem echivalent a procesorului cu placa video, si doar apoi se aleg celelalte componente, ajustand functionalitatea necesara.

Cel mai bun sistem de gaming in 3000 lei

Procesor – Intel® Core™ i5-4440, 3.1GHz, Haswell
Placa de baza – Asus B85M-G
Memoria RAM – Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB)
Placa video – Sapphire AMD Radeon R9 270X OC VAPOR-X
SSD – Kingston V300 2.5″, 60GB, SATA 3
HDD – WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3
Sursa – Inter-Tech Energon 550W
Carcasa – Segotep SG-GT Orange

Ce forma de configurare va fi cea mai optima pentru calculatorul tau – tu decizi. Nu te juca cu lacomia vanzatorului – vei pierde. Nu uita ca vanzatorul nu este cel mai potrivit sfatuitor, deorece scopurile sunt diferite.

Recomandare sistem gaming la 3000 de Lei
5 (100%) 1 vote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *