Apple iar a blocat Java in OS X

Au trecut mai putin de trei saptamani de cand Apple a aratat, cine cu adevarat este stapanul Safari in OS X, blocand de la distanta pluginul Java din cauza vulnerabilitatii. Atunci Oracle a raspuns prompt cu o actualizare, eliminand vulnerabilitatea. Dupa cum avertizeaza utilizatorii Savari, Apple iar a blocat Java in OS X.

Apple iar a blocat Java in OS X

De data aceasta specialistii in securitate din Cupertino au constatat ca Oracle in cea mai recenta versiune Java cu numarul 11 nu a eliminat complet vulnerabilitatea detectata mai devreme. In acest moment toate versiunile Java inclusiv versiunea actuala 1.7.0_11-b21 se afla in lista neagra. Versiunea sigura este doar 1.7.0_11-b22, care inca nu este lansata.

Specialistii recomanda sa utilizam Java doar in cazul in care este necesar, dar cel mai bine sa eliminam cu totul acest plugin periculos. Sunt sigur ca multi utilizatori nu vor tine seama de sfaturile expertilor. In orice caz, nu cred ca va trebui sa asteptam reactia de la Oracle mult timp. Un singur lucru nu inteleg, de ce Apple nu a vazut la timp vulnerabilitatea din ultimul update si a reactionat doar acum.[Macrumors]

Apple iar a blocat Java in OS X
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *