Cele mai bune aplicatii din Google Play

Google Play contine 1,8 milioane de aplicatii, si compania Google depune eforturi pentru a-i ajuta pe utilizatori sa gaseasca cele mai bune aplicatii. Exista clasamente, desi in lista «top aplicati gratuite» si «top cele mai vandute aplicatii» nu gasesti atat de usor ceea ce te intereseaza, deoarece in aceste topuri atentia mare se corda jocurilor. Cred ca te vei bucura sa afli, ca astfel de clasamente, fara jocuri, de asemenea sunt disponibile.

Cele mai bune aplicatii din Google Play

Colegii din Phandroid sunt de parere, ca Google in curand va prezenta publicului astfel de liste cu aplicatii. De fapt, aceste liste deja sunt disponibile, doar ca accesul la ele este posibil doar daca cunosti adresa URL a paginii. Daca vrei sa vezi topul aplicatiilor, care nu include jocuri, doar acceseaza acest link.

Vor fi disponibile liste cu «top cele mai vandute aplicatii» si «top aplicatii gratuite», si aceste liste nu contin nici un joc. Analizeaza, descarca, bucura-te. In viitor cu siguranta vei gasi aceste liste pe pagina principala a magazinului Google Play.

Cele mai bune aplicatii din Google Play
5 (100%) 2 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *