Cele mai populare 5 jocuri cu masini pentru PS3

In articolul de astazi voi lista unele din cele mai bune jocuri cu masini pentru PS3. Lista de mai jos este facuta axandu-ma atat pe gameplay, calitatea grafica cat si pe baza popularitatii jocurilor.

Dirt3. Daca Dirt2 a fost criticat pentru lipsa senzatiei care ar trebui sa ti-o ofere un joc de rally-uri, in Dirt3, cei de la Codemasters au avut grija sa aduca in joc tot ceea ce ii lipsea versiunii anterioare. Acest joc iti ofera posiblitatea sa conduci prin diferite conditii atmosferice, ploaie, vant, zapada, iar experienta este incredibila. Daca esti o persoana pasionata de jocurile cu rally-uri pentru PS3, Dirt3 este unul din jocurile care trebuie sa le incerci.

Burnout Paradise este al 5’lea joc din seria Burnout racing si a fost dezvoltat de Criterion Games. Chiar daca este un joc lansat in 2008, acesta este foarte popular si in ziua de azi. Ca si orice alt joc bazat pe curse cu masini, acesta presupune castigarea curselor, insa in acest joc unul din cele mai interesante lucruri pe care le poti face este sa iti anihilezi adversarii prin izbirea lor de diferite obstacole. In joc nu vei gasi masini reale, insa este un joc foarte interactiv si distractiv.

Seria de jocuri F1 este o alta serie de ‘must have’. Incepand cu F1 2011 pana la F1 2013(ultimul lansat), acest joc a venit cu un stil de joc foarte realist. Daca dispui si de un volan special pentru PS3 + un TV mare si un sistem audio profesional, atunci experienta jocului va fi extraordinara si cu greu te vei plictisi de el.

Need for Speed: Underground. Chiar daca este un joc putin mai vechi, la vremea aparitiei a beneficiat de toata atentia noastra. Imi amintesc cand l-am jucat prima data …ca m-a prins dimineata in fata consolei. Iar cum jocul ne afisa aproape intotdeauna in curse ilegale desfasurate noaptea, cred ca este cel mai bun joc pe care poti sa-l joci inainte de culcare :).

GRID2 cred ca este unul din cele mai spectaculoase jocuri cu masini pentru PS3. Cei de la CodeMasters au introdus in acest joc tot ceea ce au descoperit si nu au putut introduce in jocul de rally-uri Dirt. Jocul ne prezinta circuite fabuloase bine aranjate pe strazile metropolei San Francisco sau chiar pe langa plajele din Miami.

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.