Chat in grup pe Nimbuzz

Cunoscutul messenger pentru iOS cu o istorie bogata Nimbuzz recent s-a actualizat, primind o functie foarte utila. Cheama-ti prietenii: acum poti crea propriul chat de grup si invita pana la 25 de persoane.

Chat in grup pe Nimbuzz

In ziua de astazi multi dintre noi lucreaza de la distanta pe Internet. Chat in grup este indispensabil in astfel de cazuri: poti rapid rezolva multe probleme cu colegii sau doar sa discuti, ca si in cazul in care va aflati in acelasi birou.

Astfel de chat se creeaza direct din meniul aplicatiei si suporta participarea simultana a 25 de persoane sau conexiuni simultane a 25 de astfel de chat-uri. Pentru propria camera de chat se poate alege o imagine unica de fundal – pentru a o separa de restul.

Messenger Nimbuzz permite sa faci schimb de mesaje text, apeluri voce si video, transfer de fisiere si sa lucrezi cu alte platforme populare. Nu uita de N-World – propria retea sociala Nimbuzz  cu jocuri si oportunitati utile in viata de zi cu zi.

Cei care prefera voce in loc de text, cu siguranta vor aprecia NimbuzzOut, serviciu de apeluri pe alte telefoane prin Internet la tarife accesibile. Nimbuzz Messenger – este comunicarea fara frontiere. O suta de milioane de oameni deja au apreciat confortul acestui serviciu. Alatura-te si tu!

iPhone si iPod Touch: Gratuit [iTunes link]

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.