Cum sa eliberez spatiu pe iPhone

Ti s-a intamplat ca memoria cache a dispozitivului tau iti ocupa foarte mult spatiu? Acum, aceata problema poate fi rezolvata cu ajutorul utilitarului pentru Mac si PC, numit PhoneClean. Pentru a descarca utilitarul pe computer trebuie sa intram pe site-ul producatorului pentru a descarca utilitarul.

Gasim pe computer imaginea dmg a utilitarului si pornim utilitarul. In fereastra aparuta vom vedea instructiunile de instalare. Pentru OS X totul este mult mai usor: doar tragem pictograma utilitarului in fisierul «Applications». Ca rezultat, pe computerul tau trebuie sa apara pictograma utilitarului. Facem clic pe pictograma si asteptam pana cand va porni. In continuare vom urmari instructiunile care vor aparea imediat dupa pornire.

Dupa conecatarea dispozitivului, utilitarul automat il va recunoaste si va sugera inceperea scanarii. Inainte de a incepe acest proces, vreau sa specific: pentru a nu pierde toate parolele si datele site-urilor salvate, trebuie sa debifezi fila «Cookie and Script Files».

Cum sa eliberez spatiu pe iPhone

Acum, cand totul este pregatit, apasam pe singurul buton «Start Scan», in continuare utilitarul automat va scana fisierele inutile. Dupa ce procesul de verificare sa va termina, utilitarul va arata ce a putut sa gaseasca in dispozitivul tau pentru eliminare.

Cum sa eliberez spatiu pe iPhone, iPad sau iPod touch

Apasam «Clean Up» si mergem la un suc, deoarece intregul proces de iliminare va dura arpoximativ 8-10 minute. Dupa curatare se va deschide o fereastra, care ne va arata ca totul s-a terminat cu bine si vom putea povesti prietenilor cat de mult «gunoi» am aruncat din iPhone, iPad sau iPod touch.

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
Cum sa eliberez spatiu pe iPhone
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *