F1 2012 – cel mai bun joc de curse

Ce este important in orice «cursa» cu pretentii la realism? Corect, comportamentul adecvat al masinii! Jocul F1 2012 se descurca foarte bine – erorile din F1 2010 si F1 2011 sunt in trecut.

«Simulator de curse de clasa «Formula-1» cu licenta oficiala de la FIA: toate cele 12 echipe, 24 piloti si 20 de piste a Campionatului Mondial 2012…» etc.

Comparativ cu versiunea anterioara, noua «Formula» este completata cu trei moduri noi: Young Driver Test – tutorial obisnuit pentru incepatori; Season Challenge – campionat cu 10 curse scurtate, pentru fanii «mai repede si mai simplu»; Champions Mode, care ofera posibilitatea de a provoca fiecare din cei sase campioni mondiali, inclusiv marele Michael Schumacher.

«Farmecul principal» de la dezvoltatori – «Career Mode», campionat in doi si complet online – practic nu s-a schimbat, cu exceptia multiplayerului imbunatatit, care este integrat mai bine cu Steam. Si e normal: pentru ce sa repari ceea ce nu s-a stricat? Poate doar pentru a adauga un pic de «umanitate».

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *