Feedly – cea mai buna alternativa pentru Google Reader

De fapt sunt o multime de alternative, pe unele le poti gasi in articolul alternative pentru Google Reader. Dar marea parte sunt de calitate proasta. Si totul se explica foarte simplu. Timp de mai multi ani a fost foarte greu sa dezvolti un produs, care sa concureze cu Google. Printre cele mai cunoscute putem lua chiar Feedly.com.

Feedly - alternativa excelenta pentru Google Reader

Serviciu Feedly este destul de cunoscut si popular. Pentru mine, ca un utilizator de Google Chrome, este foarte important ca exista extensie cu notificari despre mesajele necitite. Dar cel mai important: Feedly poate fi sincronizat cu Google Reader! Nu trebuie nimic sa exporti sau sa importi. Pur si simplu te conectezi la serviciul Google. Si atat!

Imediat apare intrebarea. Daca Feedly se sincronizeaza cu Google Reader, ce va fi dupa inchiderea ultimului? Si aici Feedly chiar astazi a anuntat ca dezvolta proiectul Normandy. In esenta va fi serverul lor pe baza Google App Engine, care se va ocupa de imitarea de Google Reader API dupa inchiderea acestora. Astfel, nimic nicaieri nu va disparea, iar noi in cele din urma vor ramane pe Feedly.

Extensia Feedly pentru Google Chrome creeaza un buton pe bara de extensii, care notifica despre noile articole. Este o inlocuire destul de demna pentru toate extensiile Google Reader. Doar ca functionalitatea interioara ei n-au creat, si la apasarea butonului suntem redirectionati pe site-ul lor. Nu avem pentru ce sa ne plangem, deoarece site-ul lor este usor de inteles.

Pe langa aceasta extensie exista si aplicatii pentru Android si iOS, si totul se sincronizeaza perfect.

P.S. Astazi serviciul Feedly lucreaza cu intreruperi. Cu totii intelegem motivul: nimeni nu se astepta la un flux imens a celor care cauta o alternativa pentru Google Reader.

Feedly – cea mai buna alternativa pentru Google Reader
Ti-a placut acest articol?

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro. Alte modalitati de abonare (G+, Facebook, Twitter)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *