Google a lansat YouTube Capture pentru iPad

0

Cei de la Google stiu foarte bine cum arata o persoana care filmeaza cu o tableta. Poate chiar din acest motiv YouTube Capture initial a aparut doar pentru iPhone/iPod touch. Doar ca tehnologia nu sta pe loc. S-a intamplat iPad mini cu o camera decenta, dar si utilizatorul care filmeaza cu ajutorul lui nu mai pare atat de extravagant, ca si cu o tableta mare. In consecinta, a venit timpul pentru iPad YouTube Capture.

Google a lansat YouTube Capture pentru iPad

Din fericire compania pur si simplu a actualizat aplicatia originala, facand versiunea 1.2 universala. Desi printre inovatii exista nu doar compatibilitatea cu tablete. Sa ne amintim, YouTube Capture ofera posibilitatea de a crea si redacta continut video direct pe dispozitivul iOS, si rezultatul obtinut poate fi incarcat pe YouTube  si alte platforme de sharing. De exemplu, se poate posta pe Google, Facebook si Twitter, iar in cea mai recenta versiune acest lucru se face cu un singur clic.

Potrivit statisticilor, marea parte de continut video de pe site-ul YouTube este vizualizat de pe iPad. Poate chiar acest fapt este cauza principala aparitiei versiunei pentru tablete YouTube Capture. Daca utilizatorii prefera sa vizioneze video pe astfel de dispozitive, de ce sa nu creeze/incarce continut cu ajutorul acestor dispozitive. [iTunes link]

Google a lansat YouTube Capture pentru iPad
Ti-a placut acest articol?

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here