In BlackBerry Messenger au aparut apeluri vocale

Compania Research in Motion a lansat o versiune noua a messenger-ului pentru smartphone-uri BlackBerry. Despre lansarea aplicatiei se spune pe blogul oficial.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3Mf1KSELfQg

Inovatia principala in messenger este suport pentru apeluri vocale. Apelurile sunt gratuite; pot fi facute cu conditia ca smartphone-ul sa fie conectat la Wi-Fi. Functia este numita BBM Voice Call.

In messenger au aparut 16 emoticoane noi. Setarile profilului, precum si grupul de persoane si contacte sunt “atasate” la ID utilizatorului.

BlackBerry Messenger 7 poate fi descarcat din magazinul de aplicatii BlackBerry App World. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele care ruleaza sistemul de operare BlackBerry OS 6 si versiuni ulterioare.

BlackBerry Messenger este un serviciu de mesagerie instant. In conversatii pot participa doar posesorii de dispozitive BlackBerry. La mesaje pot fi adaugate fotografii, note vocale si marcaje cu locatia.

Potrivit companiei Gartner, in al treilea trimestru al anului 2012, cota de dispozitive BlackBerry pe piata a fost de 5,3%, ceea ce este cu doua ori mai putin decat anul trecut.

In BlackBerry Messenger au aparut apeluri vocale
Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Close Menu