iOS 7 cel mai bun sistem de operare mobil

Apropierea zilei in care se vor anunta noutatile, care va avera loc lunea viitoare la conferinta internationala a dezvoltatorilor Apple (WWDC), asteptarile sunt foarte ridicate. Si nu este vorba despre partea hardware, dar si despre actualizarile software.

iOS 7 cel mai bun sistem de operare mobil

Sistemul de operare mobil Apple, conducrea carui a fost preluata de catre Jonathan Ive, conform asteptarilor va primi o interfata actualizata si pentru prima data in mai mult de sase ani de existenta va schimba aspectul sau.

Inspirat de acest gand, analistul Global Equities Research Trip Choudhry in raporul recent a declarat ca iOS 7 va fi mult mai superior in comparatie cu celelalte sisteme de operare mobile. Bineinteles, a fost vorba despre interfata din versiunea actualizata a sistemului de operare mobil.

Pe langa faptul ca iOS este incredibil de bun, Choudhry a declarat ca sistemul este foarte simplu si logic. Cu toate acestea, acelasi lucru se poate spune despre fiecare versiune a sistemului de operare mobil Apple, incepand cu primul iPhone OS 1 si terminand cu actualul iOS 6. In acest caz este imposibil sa tragem concluzii din declaratia lui Choudhry.

Sunt sigur ca schimbarile vor fi primite cu bucurie de catre multi utilizatori, doar ca imi pun intrebarea cat de functionala va fi urmatoarea versiune iOS, sau mai precis, cat de superioara va fi in comparatie cu versiunile anterioare. In momentul de fata se stie doar ca sistemul va obtine doua gesturi suplimentare multi-touch. Acest lucru a devenit cunoscut tot din raportul lui Trip Choudhry.

In afara de actualizarea iOS, la viitoarea WWDC Apple va povesti despre schimbarile in sistemul de operare OS X, si s-ar putea sa vedem noile modele MacBook Pro si MacBook Air.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.