Microsoft Office pentru Linux

Compania vrea sa dezvolte un pachet de software care va rula nu doar pe sistemul de operare Windows.

Compania Microsoft recent a lanst Microsoft Office 2013, astfel se poate concentra pe crearea unui produs care va functiona nu doar pe sistemul de operare Windows.

Diferite surse sustin ca Microsoft deja a inceput sa dezvolte noul pachet Microsoft Office pentru sistemul de operare cu nucleul Linux. De asemenea, exista speculatii ca Microsoft intentioneaza sa creeze un pachet software complet nou pentru Android, desi nu exista o confirmare oficiala.

Dorinta de a crea Microsoft Office pentru sistemul de operare cu nucleul Linux se datoreaza faptului ca compania vede un mare potential in proiect. Pachetul nativ pentru Linux poate deveni un software comercial pentru computere personale.

Un alt motiv poate fi cresterea popularitatii Linux-ului nu doar in randul utilizatorilor obisnuiti, dar si in randul companiilor de stat.

Chiar daca produsele Microsoft sunt populare, nu cred ca utilizatorii de linux vor achizitiona pachetul Microsoft Office, avand posibilitatea de a descarca gratuit suita pentru birou LibreOffice.

Microsoft Office pentru Linux
Ti-a placut acest articol?

This Post Has 2 Comments

  1. Daca vor dezvolta intr-adevar un pachet pentru Linux, atunci va fi grozav. Sper doar sa fie gratuit pachetul, dar nu se stie. Este cunoscut faptul ca cei de la Microsoft sunt disperati dupa bani.

  2. Draga autorule cred ca vom achiziyiona chiar daca acasa avem linux pentru ca marea majoritate a firmelor folosesc windows. Cum crezi ca voi invata oficce 2013 la serviciu ? nuprea cred . toti am invatat acasa marea majotritate si am folosit la serviciu

Lasă un răspuns

Close Menu