Migrarea utilizatorilor pe Windows 8 este foarte lenta

Sistemul de operare de la Microsoft poate deveni cel mai nepopular intre utilizatori, depasind recordul negativ al Windows Vista.

Migrarea utilizatorilor pe Windows 8 este foarte lenta

Pana de curand, migrarea utilizatorilor catre sistemul de operare Windows Vista a fost considerat cel mai lent din istoria Microsoft, doar ca statisticile Windows 8 ne conduc la gandul ca noul sistem de operare va fi si mai putin popular.

Potrivit raportului serviciului de cercetare Net Application, in doua luni de la lansarea oficiala, numarul de istalari a noului sistem de operare este de 1,6%, in timp ce in anul 2007, in aceeasi perioada numarul de descarcari pentru Windows Vista a fost de 2,2%.

Expertii de asemenea au constatat ca popularitatea sistemului de operare depinde de dispozitivul de pe care este folosit de catre utilizator. Daca vom lua in considerare ca cota sistemului de operare depinde de modul in care un utilizator foloseste sistemul de operare – smartphone sau PC pentru acces la Internet, atunci cota Windows 8 este de doar 1,4% din piata sistemelor de operare.

Migrarea utilizatorilor pe Windows 8 este foarte lenta
Ti-a placut acest articol?

This Post Has 2 Comments

  1. Eu am „migrat” deja 🙂 Imi place Windows 8.

    1. Eu nu am mai avut timp de teste. Am ramas pe Ubuntu. Cred ca o sa raman in urma toate astea.. ce nasol e sa te maturizezi si sa ai responsabilitati de genul unui job care nu iti place si iti ocupa mai mult de 12..13 ore pe zi…chiar si in weekend. too bad

Lasă un răspuns

Close Menu