OneTab: elibereaza 95% din memoria Chrome

Cu fiecare noua versiune Google Chrome incepe sa consume tot mai multa memorie. Este o situatie normala cand o pagina cu script-uri consuma 200-300 MB RAM. In timp ce unii utilizatori trec inapoi pe Firefox, altii gasesc putere de a depasi aceasta problema. De exemplu, un utilizator a dezvoltat extensia OneTab, care cu un singur click elibereaza in Chrome pana la 95% din memoria RAM.

OneTab

Imposibil? Nu, nici o magie. OneTab inchide toate filele cu exceptia unei, in care transfera URL-urile tuturor paginilor deschise. In viitor filele pot fi foarte usor deschise printr-o simpla apasare a unui buton.

Dezvoltatorii OneTab garanteaza ca extensia nu produce scurgeri de informatii private. Adresele site-urilor nu sunt trimise pe Internet, doar daca utilizatorul din gresala nu va apasa butonul «Distribuie pagina» (Share as a web page).

Extensia OneTab poate fi folosita nu doar pentru a elibera memoria , dar si pentru a importa / exporta adresele URL. In orice caz, este mult mai comoda decat functia instalata in browser “Bookmark All Tabs”.

De ce sa te abonezi?

Abonare la articole noi, uneori interesante si utile, a site-ului DeviceBox.ro.
OneTab: elibereaza 95% din memoria Chrome
Ti-a placut acest articol?

Comments 1

  • Cu Bookmark All Tabs ?i Open All Tabs faci exact acela?i lucru ca ?i plugin-ul, doar c? datele tale de navigare nu ajung la un ter?. Da, ei garanteaz? c? datele tale nu pleac? de la ei, dar nu am v?zut nici un responsabil cu nume sau adres? pe pagina pluginului. Plus c? plugin-ul nu este în WebStore.. deci siguran?? maxim?. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *