Torch Browser – browser gratuit bazat pe Chromium

1

Daca petreci mult timp in retele sociale, descarci fisiere prin BitTorrent sau des salvezi videoclipurile preferate de pe YouTube pe hard disck, ar trebui sa acorzi atentie browser-ului Torch Browser.

Torch Browser

Acesta este browser web gratuit, bazat pe codul Chromium, care va simplifica sarcinile mentionate mai sus.

Dezvoltatorii cu mandrie anunta, ca produsul lor a mostenit majoritatea functiilor «fratelui mai mare» Google Chrome, inclusiv extensii, navigare anonima, posibilitatea de a sincroniza datele personale intre mai multe copii a browser-ului, instrumente puternice, etc. Dar, utilizatorilor de asemenea se ofera o gama larga de caracteristici interesante. Analizand cu atentie Torch Browser vom gasi cateva butoane suplimentare. Butonul «Share» permite publicarea mesajelor pe Facebook si Twitter, fara a parasi pagina curenta. Pictograma «Torrent» are scopul de a rula clientul torrent integrat. Iar butonul «Media» va simplifica descarcarea continutului video si audio de pe pagini web.

Multi utilizatori cunosc ca cele mai multe aplicatii pentru a descarca video de pe YouTube nu functioneaza dupa ce anul trecut s-au facut modificari la nivel global in codul site-ului. Din firecire browser-ul Torch nu este inclus in aceasta lista. In continuare ai posibilitatea de a salva videoclipurile preferate de pe YouTube sau alte resurse similare printr-o simpla apasare a unui buton.

Clientul torrent integrat in interfata Torch Browser, prin functionarea sa este la fel de bun ca aplicatiile corespunzatoare. Acest instrument suporta fisiere tip torrent si magnet-link, iar interfata sa intuitiva iti va permite sa controlezi descarcarile. De asemenea, proprietarul PC-ului va putea vedea dimensiunea descarcarilor, viteza transferului si timpul ramas pana la sfarsitul operatiunii (ETA), plus multe alte caracteristici.

Aplicatia Torch Browser poate fi descarcata gratuit de pe site-ul producatorilor – http://www.torchbrowser.com.

Torch Browser – browser gratuit bazat pe Chromium
Ti-a placut acest articol?

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here