Torch Browser – browser gratuit bazat pe Chromium

Daca petreci mult timp in retele sociale, descarci fisiere prin BitTorrent sau des salvezi videoclipurile preferate de pe YouTube pe hard disck, ar trebui sa acorzi atentie browser-ului Torch Browser.

Torch Browser

Acesta este browser web gratuit, bazat pe codul Chromium, care va simplifica sarcinile mentionate mai sus.

Dezvoltatorii cu mandrie anunta, ca produsul lor a mostenit majoritatea functiilor «fratelui mai mare» Google Chrome, inclusiv extensii, navigare anonima, posibilitatea de a sincroniza datele personale intre mai multe copii a browser-ului, instrumente puternice, etc. Dar, utilizatorilor de asemenea se ofera o gama larga de caracteristici interesante. Analizand cu atentie Torch Browser vom gasi cateva butoane suplimentare. Butonul «Share» permite publicarea mesajelor pe Facebook si Twitter, fara a parasi pagina curenta. Pictograma «Torrent» are scopul de a rula clientul torrent integrat. Iar butonul «Media» va simplifica descarcarea continutului video si audio de pe pagini web.

Multi utilizatori cunosc ca cele mai multe aplicatii pentru a descarca video de pe YouTube nu functioneaza dupa ce anul trecut s-au facut modificari la nivel global in codul site-ului. Din firecire browser-ul Torch nu este inclus in aceasta lista. In continuare ai posibilitatea de a salva videoclipurile preferate de pe YouTube sau alte resurse similare printr-o simpla apasare a unui buton.

Clientul torrent integrat in interfata Torch Browser, prin functionarea sa este la fel de bun ca aplicatiile corespunzatoare. Acest instrument suporta fisiere tip torrent si magnet-link, iar interfata sa intuitiva iti va permite sa controlezi descarcarile. De asemenea, proprietarul PC-ului va putea vedea dimensiunea descarcarilor, viteza transferului si timpul ramas pana la sfarsitul operatiunii (ETA), plus multe alte caracteristici.

Aplicatia Torch Browser poate fi descarcata gratuit de pe site-ul producatorilor – http://www.torchbrowser.com.

Torch Browser – browser gratuit bazat pe Chromium
Ti-a placut acest articol?

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *