99 de posibilitati Google, despre care nu ai stiut

Google – nu este doar motorul de cautare pe Internet, este o corporatie imensa, care actioneaza pe partea binevoitorilor. Mai ales daca ajutorul sau are legatura cu propriile servicii. Google intr-adevar stie si poate multe lucruri, doar ca utilizatorii nu intotdeauna pot intelege totul.

Daca credeai ca in acest articol vei vedea o lista lunga cu 99 de puncte, te voi dezamagi, nu vei gasi asa ceva. Totusi vei gasi ceva mult mai bun!Pe site-ul oficial companiei Google a aparut o pagina noua, pe care orice utilizator poate face cunostinta, cu toate posibilitatile oferite de diferite servicii Google, precum si sa inteleaga, cum se folosesc aceste servicii.

99 de posibilitati Google, despre care nu ai stiut

Toate sfaturile disponibile pot fi sortate: cate 5 categorii sau dupa un serviciu concret Google. Suficient sa selectezi pictograma dorita si se vor afisa cateva exemple ilustrate a ceea, cum poate fi utilizata acea functie in viata de zi cu zi.

De exemplu, Google te poate ajuta sa urmaresti dieta zilnica, raportand continutul de calorii, proteine sau carbohidrati dintr-un anumit produs, poate apela o organizatie, al carui numar nu-l ai in agenda telefonica, si multe altele.

Sunt sigur ca aceasta pagina va fi utila pentru fiecare utilizator a serviciilor Google, si in special utilizatorior Android.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.