Ce este si care este avantajul sistemului All in One PC

La inteputul formarii tehnicii de calcul, oamenii de stiinta au trecut de pe construirea sistemelor de calcul de dimensiuni mari pe calculatoare mai mici, care reprezintau o carcasa, si contineau componente hardware si ecran. Acestea au fost un fel de sisteme All in One PC. Din cauza unor motive, constructorii au abandonat aceasta idee si au trecut la producerea componentelor separate pentru calculator. Iar in ziua de astazi din nou putem vedea sisteme All in One PC pe rafturile magazinelor de calculatoare.

Bineinteles ca sistemul All in One PC din anii 70 si din acest an – sunt doua dispozitive complet diferite. Interesant ca, principiul de constructie a fost pus in acele zile. Sa incercam sa intelegem, ce este All in One PC, care sunt avantajele si care sunt dezavantajele, in comparatie cu calculatorul obisnuit sau laptop. Daca totusi vrei sa-ti cumperi calculator obisnuit, poti citi articolul meu ce este mai avantajos: asamblez singur calculatorul sau cumpar unul nou.Ce este All in One PC

All in One PC – este un calculator, cu unitatea de sitem si monitor incorporate intr-o singura carcasa. Pretul sistemului All in One PC este comparabil cu calculatorul obisnuit, doar ca are unele avantaje.

Ce este si care este avantajul sistemului All in One PC

Avantaje All in One PC

Avantajul ce mai important este marimea si dimensiunea. Spre deosebire de calculator obisnuit, sistemul All in One PC reprezinta un calculator complet, la care se conecteaza doar tastatura si mouse-ul. Nu are acele fire incalcite, nu trebuie sa cumperi acea masa speciala pentru a plasa acest calculator. In plus, poate fi comparat cu un laptop, doar ca cu monitor mai mare. De asemenea, unul din avantaje este functionarea silentioasa si sistemul audio de calitate buna incorporat.

Dezavantaje All in One PC

Exista un singur dezavantaj. Deoarece toate componentele hardware trebuie incorporate intr-o carcasa mica, fiecare compoenta are cerinte stricte. Sistemul de racire trebuie sa fie mic si silentios. Componente cu consum redus de energie. Toate aceste duc la pierderea de performanta in comparatie cu calculatoarele desktop. In acelasi timp, practic lipseste posibilitatea de a imbunatati componentele hardware, in comparatie cu acelasi calculator obisnuit.

Ce este si care este avantajul sistemului All in One PC
4.2 (84%) 5 votes

Lasă un răspuns

Close Menu