Ce multifunctionala sa aleg?

Imprimarea laser alb-negru este utilizata pe scara larga, datorita costurilor minime de printare si ofertei mare de imprimante si multifunctionale ieftine. Doar ca utilizatorii casnici de multe ori au nevoie de imprimare color, iar dispozitivele cu posibilitatea de imprimare laser color inca sunt destul de scumpe pentru utilizarea casnica. De asemenea, pe acestea nu se pot imprima fotografii de calitate inalta. Astfel, utilizatorii care au nevoie de imprimare color ofera dispozitive cu jet de cerneala. Printre utilizatorii casnici sunt foarte populare multifunctionalele cu jet de cerneala, care combina untr-un singur dispozitiv imprimanta si scaner.

Avantajul principal imprimantelor cu jet de cerneala sunt pretul si dimensiunea mica, precum si greutatea mica. Cu toate acestea, costul unei pagine imprimate este mai mare in comparatie cu costul unei pagine imprimate pe dispozitive cu imprimare laser. Acest lucru se datoreaza resurselor cartuselor mici. De exemplu, pentru imprimarea fotografiilor cu jet de cerneala cartusul va ajunge doar pentru cateva zeci de printuri.

Pentru utilizatorii, care doresc sa printeze o multime de pagini, o solutie buna ar fi multifuncionala cu cartus de volum maxim. Dar si in acest caz costul imprimarii este destul de costisitor. Din fericire, exista o modalitate de a face costul comparabil cu costul de printuri laser.

Pentru a face acest lucru pe imprimanta sau multifuncionala cu jet de cerneala se instaleaza sistemul de alimentare continua cu cerneala (CISS), care permite imprimarea din rezervoare externe. Acestea au un volum mare, incat necesitatea de alimentare cu cerneala este foarte rara.

Pentru a maximiza impactul utilizarii CISS trebuie sa alegem imprimanta corecta. Cerinta principala este localizarea capului de imprimare al cartusului separat de cartus. De asemenea, trebuie sa alegem multifunctionala cu resurse maxime, deoarece va trebui sa faca fata la cantitati mari de imprimare. Cele mai reusite modele sunt la companiile Epson si Canon. De exemplu, pentru imprimare zi de zi se va potrivi multifunctionala Canon Pixma MP495.

Cumparand o multifunctionala cu CISS se poate obtine un numar mare de printuri la un pret mic, si in acelasi timp costul va fi mult mai ieftin in comparatie cu cumpararea unei multifunctionale cu laser.

Ce multifunctionala sa aleg?
5 (100%) 1 vote

This Post Has One Comment

  1. Buna,

    De ce va chinuiti cu reancarcari sau cu multifunctionale A4. Un second hand A4-A3 reconditionat profesional cu toner ieftin in flacon e mult mai rentabil. Sa-l luati insa de la o firma cu experienta de cel putin 10 ani in acest domeniu si care asigura garantie si service post garantie. Va recomand o firma serioasa: Teo Copier srl / Succes !

Lasă un răspuns

Close Menu