Cea mai buna camera foto

Cunoscutul portal britanic DPREVIW a efectuat un sondaj in randul cititorilor sai, in baza caruia titlul de «Cea mai buna camera foto a anului 2012» a primit modelul Olympus OM-D E-M5.

Cea mai buna camera foto

Piata industriei fotografiei digitale a anului trecut a fost foate productiva – toti producatorii mari au prezentat multe inovatii interesante si demne. Cu toate acestea, din toatea diversitatea noilor camere foto cititorii DPREVIEW au ales Micro Four Thirds Olympus OM-D E-M5, al doilea si al treilea loc au ocupat modelele Nicon D800/D800E si Canon EOS 5D Mark III respectiv.

Lansand modelul OM-D E-M5 in februarie anului 2012, compania Olympus a reinviat seria legendara a camerelor OM cu o istorie de 40 de ani. Caracteristicile camerei inovatoare sunt stabilizator de imagine pe 5 axe, una dintre cele mai rapide focalizari automate FAST AF si inchidere de mare viteza, care permite sa faca 9 cadre pe secunda, au permis editorilor portalului DPREVIEW sa numeasca modelul E-M5 «incredibil de ambitios si impresionant».

Autorii portalului de asemenea au remarcat calitatea excelenta a imaginii si reproducerea culorilor naturale, care sunt realizate printr-o senzor Live MOS de 16 megapixeli si procesor grafic TruePic VI. Si carcasa si senzorul sunt protejate de praf si apa.

Recomanda prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Multumesc ca ai citit acest articol.
Daca vrei, poti sustine acest blog cumparand de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Rating
( No ratings yet )
Comments: 1
  1. Szasz Sebes Paul

    Arata bine

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.