Cea mai buna camera foto

Cunoscutul portal britanic DPREVIW a efectuat un sondaj in randul cititorilor sai, in baza caruia titlul de «Cea mai buna camera foto a anului 2012» a primit modelul Olympus OM-D E-M5.

Cea mai buna camera foto

Piata industriei fotografiei digitale a anului trecut a fost foate productiva – toti producatorii mari au prezentat multe inovatii interesante si demne. Cu toate acestea, din toatea diversitatea noilor camere foto cititorii DPREVIEW au ales Micro Four Thirds Olympus OM-D E-M5, al doilea si al treilea loc au ocupat modelele Nicon D800/D800E si Canon EOS 5D Mark III respectiv.

Lansand modelul OM-D E-M5 in februarie anului 2012, compania Olympus a reinviat seria legendara a camerelor OM cu o istorie de 40 de ani. Caracteristicile camerei inovatoare sunt stabilizator de imagine pe 5 axe, una dintre cele mai rapide focalizari automate FAST AF si inchidere de mare viteza, care permite sa faca 9 cadre pe secunda, au permis editorilor portalului DPREVIEW sa numeasca modelul E-M5 «incredibil de ambitios si impresionant».

Autorii portalului de asemenea au remarcat calitatea excelenta a imaginii si reproducerea culorilor naturale, care sunt realizate printr-o senzor Live MOS de 16 megapixeli si procesor grafic TruePic VI. Si carcasa si senzorul sunt protejate de praf si apa.

Acest subiect si altele poti fi discutate si pe pagina noastra de Facebook.
Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Comments: 1
  1. Szasz Sebes Paul

    Arata bine

Lasă un răspuns

Apasand butonul "Publica comantariul", accept prelucrarea datelor personale si sunt de acord cu politica de cookies.