Ceas de mana cu Google Android

De fapt, exista mai multe feluluri de ceasuri, care pot fi utilizate in paralel cu telefonul mobil. Cu toate acestea, I’m Watch, despre care vom vorbi astazi, cred ca este primul ceas care lucreaza cu sistemul de operare Google Android.

Ceasul inteligent I’m Watch are display TFT de 1,54 inch cu o rezolutie de 240 x 240 pixeli. “Inima” ceasului este un procesor Freescale IMX233, de asemenea 54 MB de RAM si 4 GB de memorie interna pentru stocarea datelor. Ceasul poate lucra prin intermediul Bluetooth conectat cu iPhone si telefoane pe baza de Android.

Ceasul permite acceptarea si respingerea apelurilor, primi SMS si e-mail, si de a folosi handsfree. De asemenea, utilizatorul va avea la dispozitie o multime de servicii si functii diferite. Capacitatea acumulatorului Li-Po de 450 mAh este in masura sa ofere aproximativ 3 ore de convorbire si aproximativ 2 zile de standby. In prezent, ceasul I’m Watch este disponibil pentru pre-comanda de 300 euro. Se asteapta ca aceste ceasuri inteligente vor ajunge la primii clienti  pe data de 30 ianuarie 2012.

 

Ceas de mana cu Google Android
4.7 (93.33%) 3 votes

Comments 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *